به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، اولین کمیسیون تخصصی استاندارد امنیت غذا و تغذیه با حضور دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مراکز ذیربط در محل اداره کل برگزار گردید.
مهدی هادی مدیر کل استاندارد استان با اعلام این خبر گفت: حسب اعلام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر پیگیری و اجرایی نمودن سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی و اعلام نظر ریاست جمهوری به معاون اول رئیس جمهور و نیز در راستای تبصرۀ (4) مصوبات سند ملی امنیت غذا و تغذیه، کمیسیونهای تخصصی با اهداف و رویه کاری مشخص برای اجرایی سازی برش استانی مصوبات و نظارت میبایست تشکیل شوند که در همین راستا اولین کمیسیون تخصصی استاندارد با محوریت امنیت غذا و تغذیه دراستان اصفهان برگزار گردید.
دبیر شورای استاندارد استان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید مطابق شیوه نامه کمیسیون های تخصصی استانی جهت پیاده سازی برش استانی برنامههای اسناد ملی مرتبط با حوزۀ امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا اقدام شد و حاضرین در این باره توجیه و با وظایف خود آشنا شدند.
وی اظهار داشت: تشکیل چنین کمیسیون هایی به حذف موازی کاری دستگاه های اجرایی، ساختارمند شدن، افزایش بهره وری و نهایتا ارتقاء کیفی محصولات تولیدی استان در حوزه امنیت غذا و تغذیه میانجامد.
هادی گفت: با تشکیل این کمیسیون و مشارکت جدی اعضا، ارکان امنیت غذایی که شامل 1- فراهمی غذا؛ 2-دسترسی به غذا؛ 3- ایمنی و سلامت غذا و 4- ثبات و پایداری در سه رکن قبل، محقق خواهد شد و شهروندان از فواید آن بهره مند خواهند شد.