به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران، فدوی سرپرست این ادارهکل در تشریح این خبر گفت: هدف از اجرای این طرح ارزیابی انطباق کالاهای اساسی و پرمصرف در ماه رمضان با استانداردهای ملی و کنترل کیفیت فراوردههای غذایی مناسبتی از لحاظ ایمنی، بهداشتی و سلامتی براساس ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد است.
وی افزود: بازرسان استاندارد با انجام بازرسیهای مستمر و نمونهبرداری از محصولات عرضه شده در بازار، کیفیت اقلامی از جمله گوشت چرخکرده بستهبندیشده، کنجد مورد استفاده در نانواییها، روغن مورد مصرف جهت سرخ کردن زولبیا و بامیه، رطب، فراوردههای شیری پرچرب (عرضه شده در لبنیات سنتی)، روغن مایع مخلوط خوراکی، زعفران، خرما، روغن آفتابگردان و گلاب را مورد ارزیابی دقیق قرار خواهند داد.
فدوی در خصوص نظارت بازرسان بر صحت عملکرد وسایل توزین سبک نیز تشریح کرد: بازرسی و آزمون وسایل توزین مورد استفاده در اصناف، مطابق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، سالانه حداقل یک مرتبه آزمون و برچسبگذاری میشوند؛که این طرح با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو، تشدید میشود.
وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه کالای غیر استاندارد، مراتب را از طریق سامانه مردمدار به نشانی http://1517.inso.gov.ir و یا تماس با شماره تلفن ۱۵۱۷ گزارش کنند.
همچنین، شهروندان میتوانند در صورت دارا بودن نشان استاندارد بر روی برچسب کالاهای مذکور با ارسال کد ده رقمی ذیل نشان استاندارد به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷، از اصالت پروانه کاربرد نشان استاندارد اطمینان حاصل نمایند.