social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اخبار استان ها

بيشتر

پنجشنبه1403/10/20

12:50:4

94

جلسه نحوه اجرای طرح خالص فروشی شیرینی با حضور اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف و نمایندگان اداره کل استاندارد و تعزیرات حکومتی چهارمحال‌و‌بختیاری برگزار شد

بنا بر گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری، مهدی پژوهش مدیر کل استاندارد این استان، از برگزاری جلسه چگونگی اجرای طرح خالص فروشی شیرینی با حضور اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف و نمایندگانی از اداره کل استاندارد و تعزیرات حکومتی استان چهارمحال و بختیاری در محل سالن اجتماعات اتاق اصناف شهرستان شهرکرد در دیماه سالجاری خبر داد.
پژوهش ضمن اعلام این خبر افزود: طرح خالص فروشی شیرینی در قنادی ها با هدف صیانت از حقوق مصرف کنندگان در استان  از ابتدای سالجاری آغاز شده و در حال اجرا است.
مدیر کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری در ادامه اظهار داشت: در این طرح قنادان موظف به تعیین قیمت وزن خالص شیرینی و جعبه به شکل جداگانه هستند و عدم رعایت این مورد کم فروشی تلقی میشود. همچنین جعبه‌های شیرینی نیم کیلوگرمی، یک کیلوگرمی، یک و نیم کیلوگرمی، دو کیلوگرمی، سه کیلوگرمی و پنج کیلوگرمی براساس استاندارد ملی 3341 باید به ترتیب دارای اوزان ۹۰، ۱۳۵، ۱۸۵، ۲۲۵، ۲۶۵ و ۴۵۵ گرم بوده و دارای نشان استاندارد باشد.
مهدی پژوهش در ادامه افزود: در این جلسه رئیس اتحادیه قنادان شهرکرد برای تسهیل در اجرای طرح خالص فروشی، راهکارهایی را درخواست نمودند که با توجه به اهمیت طرح یاد شده، رهنمودهایی جهت تدوام اجرای طرح خالص فروشی توسط نمایندگان استاندارد و تعزیرات حکومتی ارائه گردید.
مدیر کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری در خاتمه یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده تخلف در این رابطه میتوانند مراتب را از طریق شماره 1517 اعلام نمایند.

تصاویر

نسخه قابل چاپ