ردیف |
عنوان استاندارد |
شماره استاندارد |
نوع اجرای استاندارد |
موضوع استاندارد |
تاریخ اجرا |
1 |
روغن کاملینا پالایش شده - ویژگی ها و روش های آزمون |
3901 |
اجباری – اجرای اولیه |
چاپ اول |
سه ماه پس از انتشار اگهی |
2 |
پوره سیب – ویژگی ها و روش های آزمون |
5210 |
اجباری |
تجدیدنظر دوم |
سه ماه پس از انتشار اگهی |
3 |
عناب خشک – ویژگی ها و روش های آزمون |
3750 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار اگهی |
4 |
ژلاتين مورد مصرف در صنايع غذايي- ويژگيها و روشهاي آزمون |
3474 |
اجباری |
اصلاحیه اول 1401 |
بلافاصله پس از انتشار آگهی |
5 |
کنسرو ماهیان خاویاری- ویژگیها و روشهای آزمون |
6810 |
اجباری |
تجدیدنظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
6 |
انجیر خشک- ویژگی ها و روش های آزمون |
226 |
تشویقی |
تجدیدنظر سوم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
7 |
شوید خشک - ویژگی ها و روش های آزمون |
6600 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
8 |
گز با گزانگبین- ویژگی ها و روش های آزمون |
3024 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
9 |
برنج -ویژگیها و روشهای آزمون |
127 |
اجباری جهت واردات |
اصلاحیه دوم 1401 |
مطابق سامانه |
10 |
خوراک دام، طیور و آبزیان- سبوس گندم- ویژگی ها و روش های آزمون |
2342 |
اجباری |
اصلاحیه اول 1401 |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
11 |
کنسرو مرغ - ویژگی ها و روشهای آزمون |
8530 |
اجباری |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
12 |
موز خشک شده- ویژگی ها و روش های آزمون |
11079 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
13 |
پنیر سیاهمزگی- ویژگیها و روشهای آزمون |
23128 |
اجباری – اجرای اولیه |
چاپ اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
14 |
خوراک دام- کنجاله گلوتن ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون |
6634 |
اجباری |
اصلاحیه اول 1401 |
بلافاصله پس از انتشار آگهی |
15 |
شیر و فراوردههای آن - دسر نوشیدنی لبنی – ویژگیها و روشهای آزمون |
19697 |
اجباری |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
16 |
خوراک دام-کنجاله تخم پنبه -ویژگیها و روشهای آزمون |
278 |
اجباری |
تجدید نظر سوم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
17 |
گندم جوانه زده – ویژگی ها و روش های آزمون |
11244 |
اجباری |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
18 |
شربت لیمو- ویژگی ها و روش های آزمون |
2736 |
تشویقی |
اصلاحیه اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
19 |
پن کیک– ویژگی ها و روش های آزمون |
14728 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
20 |
ترشی چغندر لبویی – ویژگی ها و روش های آزمون |
4657 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
21 |
فرآورده هاي پروتئين سويا - ويژگيها و روشهاي آزمون |
3332 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
22 |
برنج - ویژگی ها و روش های آزمون |
127 |
تشویقی |
اصلاحیه دوم 1401 |
بلافاصله پس از انتشار |
23 |
شیر و فرآورده های آن- قره قروت-ویژگی ها و روشهای آزمون |
13299 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
بلافاصله پس از انتشار |
24 |
حلوای سیاه (قره حالوا)–ویژگی ها و روش های آزمون |
16884 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
بلافاصله پس از انتشار |
25 |
روغن فرار (اسانس) پرتقال (Citrus sinensis L.)-ویژگیها و روشهای آزمون |
16320 |
تشویقی |
تجدید نظر اول |
بلافاصله پس از انتشار |