وی افزود: با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان انجام میشود از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
مداح با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولید کنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
وی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و بهطور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد مازندران از شهروندان گرامی خواست در صورت مشاهده هر گونه کالای مشمول استاندارد فاقد علامت استاندارد یا برخوردار از کیفیت پایین تر از حد استاندارد به ویژه اقلام مورد تاکید در فهرست نظارتی ماه مبارک رمضان، موارد را از طریق سامانه تلفنی1517 به اطلاع این اداره کل برسانند.