social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

فهرست آگهی های 1401

غذایی

هفت مورد از استاندارد های تشویقی فرآورده های صنایع غذایی
کنسرو نیزه ماهی( بادبان و مارلین ماهی) در روغن-ویژگی ها و روش های آزمون

عرقیات گیاهی-ویژگی ها
خوراک انسان و دام- بیشینه رواداری فلزات سنگین و روش های آزمون

پسته طبیعی خندان و ناخندان-ویژگی ها
گلاب-ویژگی ها و روش های آزمون

کیک-ویژگی ها و روش های آزمون
فرآورده گندم نگهداری شده در سیلو
شیرهای تخمیری-نوشیدنی کفیر-ویژگی ها و روش های آزمون
رطب-ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای کلوته-ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای شاهانی-ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای ربی-ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای پیارم-ویژگی ها و روش های آزمون
بستنی-ویژگی ها و روش های آزمون
انواع برنج بسته بندی
ویژگیهای تفاله خشک چغندرقند
کنسرو ماهی تن در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو قلیه نیزه ماهی(بادبان و مارلین ماهی)- ویژگی ها و روش های آزمون
کربنات کلسیم جهت مصرف درخوراک دام و طیور و آبزیان
شیر تغلیظ شده-ویژگی ها و روش های آزمون -
شیر پاستوریزه- ویژگی ها و روش های آزمون
خوراک ماهی و میگوی پرورشی-ویژگیها و روشهای آزمون
خوراک طیور-مکمل های ویتامینی و معدنی-ویژگیها
خوراک طیور-کنسانتره-ویژگیها
خوراک دام-کنجاله کاملینا-ویژگیها و روش های  آزمون
خوراک دام و طیورو آبزیان-کنسانتره خوراک دام-ویژگیها
خوراک دام و طیور-دانه تریتیکاله-کنسانتره-ویژگیها و  روش های آزمون
خوراک دام و طیور و آبزیان-مونوکلسیم فسفات-ویژگیها و روش های آزمون

خوراک دام و طیور و آبزیان-دانه سویا با چربی کامل اکسترود شده-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک دام و طیور و آبزیان-پودرگوشت-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک دام و طیور -دانه یولاف-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک دام و طیور -پودر پوسته تخم مرغ-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک دام -مکمل ویتامینی و معدنی-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک دام -جایگزین شیر دامی-ویژگیها و روش های آزمون
خوراک  طیور -ویژگیها و روش های آزمون
خرمای کبکاب- ویژگی ها و روش های آزمون
جو و جو دوسر پوست کنده- ویژگی ها و روش های آزمون
پوره گواوا- ویژگی ها و روش های آزمون
پودر بقایای کشتارگاه طیور-ویژگیها و روش های آزمون
پنیر خامه ای و لبنه-ویژگی ها و روش های آزمون
پنیر پروسس و پنیر پروسس پذیر- ویژگی ها و روش های آزمون
پاستا- ویژگی ها و روش های آزمون

آرد استخوان (جهت تغذیه دام و طیور)

شیر پاستوریزه - ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای کبکاب - ویژگی ها و روش های آزمون 
پنیر خامه ای و لبنه - ویژگی ها و روش های آزمون 
شیر تغلیظ شده شیرین - ویژگی ها و روش های آزمون 
پاستا-ویژگی ها و روش های آزمون 
کنسرو ماهی تن در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون 
پوره گوآوا- ویژگی ها و روش های آزمون 
پنیر پروسس و پنیرپروسس پخش پذیر-ویژگی ها و روش های آزمون 
جو و جو دوسر پوست کنده - ویژگی ها و روش های آزمون 
کنسرو قلیه نیزه ماهی ( بادبان و مارلین ماهی )- ویژگی ها و روش های آزمون 

شیر و فرآورده های آن- پنیر اولیه- ویژگی ها و روش های آزمون
روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد-ویژگی ها و روش های آزمون

روغن مایع سویای پالایش شده خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون

 آرد کامل ذرت ویژگی ها و روش های آزمون
پنیر و سایر فرآورده های لبنی

آب معدنی طبیعی و آب آشامیدنی بسته بندی شده

برنج ویژگی ها و روش های آزمون

بلغور ذرت-وِیژگی ها و روش آزمون
پنیر امنتال- ویژگی ها و روش آزمون
پنیر کاممبرت- ویژگی ها و روش آزمون
روغن زیتون- ویژگی ها و روش آزمون
شیر تبخیر شده- وِیژگی ها و روش آزمون
شیر تغلیظ شده شیرین-وِیژگی ها و روش آزمون
شیر و فراورده های آن-پودر پنیر- ویژگی ها و روش آزمون
کنسرو ماهی کیلکا در سس گوجه فرنگی -ویژگی ها و روش آزمون
کنسرو میگو در سس گوجه فرنگی- ویژگی ها و روش آزمون

مکانیک

کپسول آتش نشانی-قسمت 1-الزامات کپسول آتش نشانی
بخاری گاز سوز دودکش دار-مشخصات فنی و روش تعیین میار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
کولر آبی خانگی-مشخصات فنی و روش آزمون تعیین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی

موتورهای دیزلی و گاز سوز خودروهای سنگین و نیمه سنگین جاده ای و خارج جاده ای(ماشین آلات راهسازی ساختمانی،معدنی و کشاورزی)


برق و الکترونیک

کابل های با قدرت اکسترود شده و تجهیزات جانبی
سامانه های مجرایی برای حفاظت و مدیریت کابل- قسمت 21 تا 23

تجهیزات استخراج فراورده های پردازشی رمزنگاری شده رمز ارزها(ماینرها) - تعیین معیار مصرف انرژی
و دستورا
لعمل برچسب انرژی


شیمیایی

فرآورده های نفتی - سوخت- بنزین موتورهای درون سوز- ویژگی ها
کفپوش های نساجی-فرش ماشینی مشخصات فنی و اطلاعات برچسب
روان کننده ها-روغن های دنده هیپوئید
روان کننده ها، روغن های صنعتی و فرآورده های مربوط (طبقه L)
پوشرنگ ها و ورنی ها-پوشرنگ های مورد استفاده در استخرهای شنا و سایر سطوح بتنی و سیمانی مرتبط-ویژگی

چسب های کاشی سرامیکی-قسمت 1 الزامات، ارزیابی و تایید پایداری عملکرد...

تایرهای بادی کم سرعت برای استفاده در خارج از بزرگراه-ویژگی ها و روش های آزمون

پروفیل های پلی وینیل کلراید سخت (pvc-u)

اتانول تقلبی-ویژگی ها

اتیل الکل- ویژگی ها


سلولزی


خودرو

استانداردهای اجباری تایید نوع خودرو رفع تعلیق شده
خودرو-تایید نوع وسایل نقلیه موتوری و تریلرها، قطعات و واحدهای فنی مجزای آنها مقررات و روش های اجرا


نساجی


ساختمانی

گچ های ساختمانی و ورقه های صاف سیمانی الیافی
کاشی های سرامیکی گروهی-تعاریف،طبقه بندی،ویژگیهای و نشانه گذاری

گچ های ساختمانی و اندودهای گچی آماده-قسمت 1-تعاریف و ویژگیها

ورقه های صاف سیمان الیافی-ویژگی ها و روش های آزمون
شیشه ساختمانی- آینه های حاصل از شیشه فلوت نقره اندود جهت مصارف داخل ساختمان-قسمت 1-تعاریف -الزامات و روشهای آزمون
مهندسی پزشکی


آرایشی و بهداشتی

پاک کننده های دندان-ویژگی ها و روش های آزمون