هفت مورد از استاندارد های تشویقی فرآورده های صنایع غذایی کنسرو نیزه ماهی( بادبان و مارلین ماهی) در روغن-ویژگی ها و روش های آزمون عرقیات گیاهی-ویژگی ها خوراک انسان و دام- بیشینه رواداری فلزات سنگین و روش های آزمون پسته طبیعی خندان و ناخندان-ویژگی ها گلاب-ویژگی ها و روش های آزمون کیک-ویژگی ها و روش های آزمون فرآورده گندم نگهداری شده در سیلو شیرهای تخمیری-نوشیدنی کفیر-ویژگی ها و روش های آزمون رطب-ویژگی ها و روش های آزمون خرمای کلوته-ویژگی ها و روش های آزمون خرمای شاهانی-ویژگی ها و روش های آزمون خرمای ربی-ویژگی ها و روش های آزمون خرمای پیارم-ویژگی ها و روش های آزمون بستنی-ویژگی ها و روش های آزمون انواع برنج بسته بندی ویژگیهای تفاله خشک چغندرقند کنسرو ماهی تن در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون کنسرو قلیه نیزه ماهی(بادبان و مارلین ماهی)- ویژگی ها و روش های آزمون کربنات کلسیم جهت مصرف درخوراک دام و طیور و آبزیان شیر تغلیظ شده-ویژگی ها و روش های آزمون - شیر پاستوریزه- ویژگی ها و روش های آزمون خوراک ماهی و میگوی پرورشی-ویژگیها و روشهای آزمون خوراک طیور-مکمل های ویتامینی و معدنی-ویژگیها خوراک طیور-کنسانتره-ویژگیها خوراک دام-کنجاله کاملینا-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیورو آبزیان-کنسانتره خوراک دام-ویژگیها خوراک دام و طیور-دانه تریتیکاله-کنسانتره-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیور و آبزیان-مونوکلسیم فسفات-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیور و آبزیان-دانه سویا با چربی کامل اکسترود شده-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیور و آبزیان-پودرگوشت-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیور -دانه یولاف-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام و طیور -پودر پوسته تخم مرغ-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام -مکمل ویتامینی و معدنی-ویژگیها و روش های آزمون خوراک دام -جایگزین شیر دامی-ویژگیها و روش های آزمون خوراک طیور -ویژگیها و روش های آزمون خرمای کبکاب- ویژگی ها و روش های آزمون جو و جو دوسر پوست کنده- ویژگی ها و روش های آزمون پوره گواوا- ویژگی ها و روش های آزمون پودر بقایای کشتارگاه طیور-ویژگیها و روش های آزمون پنیر خامه ای و لبنه-ویژگی ها و روش های آزمون پنیر پروسس و پنیر پروسس پذیر- ویژگی ها و روش های آزمون پاستا- ویژگی ها و روش های آزمون آرد استخوان (جهت تغذیه دام و طیور) شیر پاستوریزه - ویژگی ها و روش های آزمون خرمای کبکاب - ویژگی ها و روش های آزمون پنیر خامه ای و لبنه - ویژگی ها و روش های آزمون شیر تغلیظ شده شیرین - ویژگی ها و روش های آزمون پاستا-ویژگی ها و روش های آزمون کنسرو ماهی تن در روغن- ویژگی ها و روش های آزمون پوره گوآوا- ویژگی ها و روش های آزمون پنیر پروسس و پنیرپروسس پخش پذیر-ویژگی ها و روش های آزمون جو و جو دوسر پوست کنده - ویژگی ها و روش های آزمون کنسرو قلیه نیزه ماهی ( بادبان و مارلین ماهی )- ویژگی ها و روش های آزمون