بانکهای اطلاعاتی سازمان
استانداردهای ملی
فهرست محصولات برای دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری
فهرست استانداردهای ملی
فهرست استانداردهای ملی اجباری
جستجوي استانداردهای ملی ایران
فهرست الویتهای تدوین استاندارد ملی
استعلام کد ده رقمی کالای دارای نشان استاندارد ملی ایران، پروانه حلال و کد شناسائی مصنوعات طلا
جستجوگر منابع و موضوعات پیشنهادی تدوین استانداردهای ملی
پیشنویس استاندارد ملی
پیشنهادات کمیته برنامهریزی
شرکت های بازرسی
شرکتهای بازرسی کالای فعال در بخش واردات (سورویانس)
شرکتهای بازرسی فعال در امر نمونه برداری و بازرسی کالاهای تولید داخل و صادراتی (ملی)
فهرست شرکتهای بازرسی کالای تائید صلاحیت شده استانی
فهرست شرکت های بازرسی تایید صلاحیت شده
جستجو بر اساس نام و نشانی شرکت
جستجو بر اساس دامنه شمول
فهرست شركتهاي بازرسي تائيد صلاحيت شده در زمينه معاينه فني موتورخانه ها
فهرست شرکت های بازرسی فنی تایید صلاحیت شده در زمینه تایید نوع خودرو
فهرست شرکت های بازرسی فنی انرژی تایید صلاحیت شده
مراکز آزمون مهارت
تفاهم نامهها
فهرست تعرفههای خدمات سازمان
فهرست واحدهای تولیدی تحت پوشش
فهرست وسایل نقلیه تولید داخل دارای تاییدیه
امور تدوین استاندارد ملی
تقویم اجلاسیههای کمیته ملی
فهرست اسامی ویراستاران
اشخاص حقوقی تایید شده برای تهیه پیش نویس استانداردهای ملی ایران
طبقهبندی استانداردها بر اساس کمیته ملی
فهرست کمیتههای ملی
کارشناسان رسمی استاندارد
فهرست دارندگان پروانه کارشناسان رسمی استاندارد اشخاص حقیقی
آزمایشگاههای همکار
گواهینامه آزمایشگاههای کالیبراسیون تأیید شده بر اساس استاندارد 17025
گواهینامه آزمایشگاههای آزمون تأیید شده بر اساس استاندارد 17025
گواهینامه آزمایشگاههای تأییدشده براساس روش اجرایی 208/111/ر
جدول هزینههای خدمات تایید صلاحیت آزمایشگاه
سازمانهای گواهی کننده
نهادهای گواهی کننده سیستم مدیریت تایید صلاحیت شده براساس استاندارد ISO/IEC17021
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO9001
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO3834
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO14001
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO22000
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO45001
در زمینه صدور گواهینامه استاندارد ISO50001
- نهادهای گواهی كننده محصول تاييد صلاحيت شده براساس استاندارد ISO/IEC17065
جدول تعرفههای خدمات ارزیابی تایید صلاحیت مرکز ملی تایید صلاحیت ایران
صادرات و واردات
اعلانات و ابلاغیه ها
نهادهای تایید صلاحیت شده در حوزه صادرات و واردات
قوانین و آیین نامه های مرتبط با کالاهای صادراتی و وارداتی
فرآیند اخذ گواهینامه ارزیابی انطباق کالاهای صادراتی و وارداتی
کالاهای مشمول نظارت سازمان ملی استاندارد ایران
فرایندهای اخذ گواهینامه از سوی دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی
سایر اطلاعات مورد نیاز
دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی
واحدهای دارای گواهینامه سیستم مدیریت
دستورالعمل و آیین نامهها
معیارهای مصرف انرژی و محیط زیست
تجهیزات انرژی بر
فهرست استانداردهای تجهیزات انرژیبر (حاوی دستورالعمل برچسب انرژی)
رتبه انرژی تجهیزات انرژیبر مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد
رتبه انرژی وسایل نقلیه موتوری مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد
فهرست شرکت های بازرسی فنی تایید صلاحیت شده در زمینه تایید نوع خودرو (تعیین معیار مصرف سوخت و دستورالعمل برچسب انرژی)
تجهیزات آب بر
فهرست استانداردهای ملی تعیین معیار مصرف آب در تجهیزات آب بر
فرآیندها و سامانههای انرژی بر
فهرست استاندارد های معیار مصرف انرژی فرایندهای صنعتی
وضعیت معیار مصرف انرژی در سامانه ها و فرآیندهای انرژی بر
فهرست واحدهای تولیدی دارای گواهی انطباق معیار مصرف انرژی
فهرست شرکت های بازرسی فنی انرژی تایید صلاحیت شده
فهرست تعرفه های مصوب بازرسی معیار مصرف انرژی در فرآیندها و سامانه های انرژی بر
روش اجرایی بازرسی فنی انرژی و صدور گواهی نامه انطباق معیار مصزف انرژی به شماره مدرک 260/133/ر به همراه فرمهای مربوطه
موتورخانه
فهرست شركتهاي بازرسی تائيد صلاحيت شده در زمينه معاينه فنی موتورخانهها
فهرست تعرفه های مصوب معاینه فنی موتورخانه ، دیگ بخار ، LPG
فهرست تعرفه بازرسی جایگاههای عرضه سوخت گاز طبیعی فشرده (CNG)
شرایط احراز صلاحیت برای بازرسی موتورخانه
شرح خدمات لازم الاجرا در زمان معاینه فنی موتورخانه ها
محیط زیست
ماده 19 آئین نامه موضوع ماده 2 قانون هوای پاک - فهرست تجهیزات مورد تایید پایش آلاینده های هوا - به روزرسانی 27-6-1400
فهرست آنالایزرهای مورد تایید سنجش O3 هوای محیط
فهرست آنالایزرهای مورد تایید سنجش NO2 هوای محیط
فهرست تجهیزات مورد تایید سنجش ذرات در محدوده اندازه گیری PM10 , PM2.5
فهرست آنالایزرهای مورد تایید سنجش BTEX هوای محیط
فهرست آنالایزرهای مورد تایید سنجش SO2 هوای محیط
فهرست آنالایزرهای مورد تایید سنجش CO هوای محیط
قانون هوای پاک-تکالیف سازمان ملی استاندارد ایران
شرح اقدامات مواد قانونی مصرح در قانون هوای پاک توسط سازمان ملی استاندارد ایران
عملکرد و اقدامات انجام شده سازمان در خصوص مدیریت پسماند
اقدامات انجام شده سازمان ملی استاندارد ایران
عملکرد سازمان ملی استاندارد ایران
قانون حفاظت از خاک
شرح اقدامات مواد قانونی مصرح در قانون حفاظت از خاک
خدمات بر اساس حوزه فعالیت
تایید صلاحیت اشخاص حقیقی و حقوقی
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
تائيد صلاحيت شركتهاي گواهي دهنده استاندارد
تائيد صلاحيت شركتهاي آموزشي همكار در حوزه استاندارد
تائيد صلاحيت كارشناسان استاندارد
تائيد صلاحيت مديران كنترل كيفيت در واحدهاي توليدي
تاييد صلاحيت شركتهاي ارائه كننده سيستمهاي مديريت زيست محيطي
تاييد صلاحيت شركتهاي ارائه كننده سيستمهاي مديريت انرژي
تدوین و ترویج (تدوین استاندارد ملی، مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی . آموزش و ترویج )
سامانه جامع تدوین استاندارد ملی (سمایار)
پورتال تدوین استاندارد ملی
پورتال حکمرانی خوب سازمانی، سلامت اقتصادی و مقابله با فساد
آرشیو الکترونیکی استاندارد سازی
پورتال دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی
پورتال آموزش و ترویج
برنامه راهبردی استاندارد سازی کشور
ارزیابی انطباق خدمات، کالاهای داخلی، صادراتی و وارداتی
سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد
صدور و تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد واحدهای تولیدی و خدماتی
درخواست ثبت نام واحدهای تولیدی برای دریافت کد رهگیری
درخواست معاینه فنی سامانه احتراقی
درخواست صدور پروانه کاربرد نشان حلال
درخواست صدور پروانه تایید نوع خودرو و نیروی محرکه
ورود مستقیم به سیستم خود اظهاری (صدور گواهينامه هاي اظهاريه انطباق با استاندارد)
نظارت بر كيفيت خدمات واحدهاي انرژي
نظارت بر كيفيت خدمات سردخانه
سامانه انرژی و سامانه احتراقی
سامانه نظارت بر عملکرد ترمینال عرضه CNG
سامانه نظارت بر ایمنی و عملکرد آسانسور
سيستم نظارت بر استاندارد تجهيرات تفريحي
صدور کد رهگیری برای مشتقات و فرآورده های نفتی صادراتی
سامانه صدور مجوزهای صادراتی و وارداتی
اندازهشناسی اوزان و مقیاسها (نظارت بر عملکرد اوزان سنگین، سبک، جایگاه سوخت مایع و گاز طبیعی)
سامانه اندازه شناسی قانونی (نظارت بر عملکرد اوزان سنگین، سبک، جایگاه سوخت مایع و گاز طبیعی)
نظارت بر عملكرد وسايل توزين سنگين ( باسكول همكف جاده اي )
علامت گذاري وسايل توزين و سنجش
ارائه گواهي اندازه شناسي نازل هاي جايگاه هاي عرضه سوخت مايع
نظارت بر ساير وسايل توزين و سنجش ( سبك )
صدور گواهينامه كاليبراسيون
نظارت بر تصويب نمونه نوعي باسكول
زیرپورتال اندازه شناسی،اوزان و مقیاسها
خدمات بر اساس مخاطبان
آزمایشگاه همکار
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
شرکتهای بازرسی فنی
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
سامانه نظارت بر عملکرد ترمینال عرضه CNG
سامانه نظارت بر ایمنی و عملکرد آسانسور
سيستم نظارت بر استاندارد تجهيرات تفريحي
سامانه اندازه شناسی قانونی (نظارت بر عملکرد اوزان سنگین، سبک، جایگاه سوخت مایع و گاز طبیعی)
شرکت های بازرسی کالا
دبیران تدوین استاندارد و ویراستاران
سامانه جامع تدوین استاندارد ملی
سامانه مشارکت در تدوین استاندارد بین المللی
کارشناسان رسمی استاندارد
سامانه کارشناسان رسمی استاندارد (حقیقی )
اشخاص حقوقی
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
سامانه جامع تدوین استاندارد ملی
سامانه مشارکت در تدوین استاندارد بین المللی
تولید کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات
سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد
صدور و تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد واحدهای تولیدی و خدماتی
درخواست ثبت نام واحدهای تولیدی برای دریافت کد رهگیری
درخواست معاینه فنی سامانه احتراقی
درخواست صدور پروانه کاربرد نشان حلال
درخواست صدور پروانه تایید نوع خودرو و نیروی محرکه
ورود مستقیم به سیستم خود اظهاری (صدور گواهينامه هاي اظهاريه انطباق با استاندارد)
نظارت بر كيفيت خدمات واحدهاي انرژي
نظارت بر كيفيت خدمات سردخانه
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
واردکنندگان و صادرکنندگان کالا
سامانه صدور مجوزهای کالاهای صادراتی و وارداتی
صدور گواهی انطباق کالاهای صادراتی و وارداتی مشمول استاندارد اجباری
تعیین ماهیت فراوردهها و مشتقات نفتی صادراتی
ثبت و صدور گواهی بازرسی مبداء و مقصد کالا توسط شرکتهای بازرسی
ثبت اطلاعات نتایج آزمون نمونههای کالاهای صادراتی و وارداتی توسط آزمایشگاهها آکردیته
ثبت اطلاعات نمونه برداری و بازرسی محمولههای تجارت خارجی توسط شرکتهای بازرسی
پرداخت کارمزد الکترونیکی خدمات ارزیابی انطباق محمولههای تجارت خارجی
دریافت درخواست و اعلام نتایج ارزیابی به دستگاههای متولی در امر تجارت خارجی بصورت برخط
صدور کد رهگیری برای مشتقات و فرآورده های نفتی صادراتی
اعلانات و ابلاغیه ها
نهادهای تایید صلاحیت شده در حوزه صادرات و واردات
قوانین و آئین نامه های مرتبط با کالاهای صادراتی و وارداتی
فرآیند اخذ گواهینامه ارزیابی انطباق کالاهای صادراتی و وارداتی
کالاهای مشمول نظارت سازمان ملی استاندارد ایران
فرآیندهای اخذ گواهینامه از سوی دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی
سایر اطلاعات مورد نیاز
دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی
مراکز آزمون مهارت
سامانه جامع تائید صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون، نهادهای بازرسی و نهادهای گواهی کننده
مخاطبین درون سازمانی
دریافت فیش حقوقی
اتوماسیون اداری
ارزیابی عملکرد کارکنان
سامانه آموزش کارکنان
ارزیابی عملکرد سازمان
پست الکترونیکی
شرکت های تولید کننده ، تعمیرکاران و نصابان آسانسور
سامانه نظارت بر ایمنی و عملکرد آسانسور
جایگاه داران عرضه سوخت مایع و گاز
سامانه نظارت بر عملکرد ترمینال عرضه CNG
دارندگان وسایل توزین سبک و سنگین
سامانه اندازه شناسی قانونی (نظارت بر عملکرد اوزان سنگین، سبک، جایگاه سوخت مایع و گاز طبیعی)
عموم مردم
ثبتنام امریه سازمان ملی استاندارد
سامانه نظارت بر ایمنی و عملکرد آسانسور
سيستم نظارت بر استاندارد تجهيرات تفريحي
×
کد تصویری زیر را وارد نمایید
EN
صفحه اصلی
معرفی خدمات
ادارات کل استانی
سامانه شفافیت
سامانه مردم دار
مناقصه و مزایدهها
سوالات متداول
درباره سازمان
معرفی سازمان
وظایف و ماموریت ها
ارکان سازمان
چارت سازمانی سازمان
معرفی مدیران
دستورالعمل ها
گزارش های سالانه
مصوبات شورای عالی استاندارد
ارتباط با ما
تماس با ما
ارتباط مستقیم با معاونین و مدیران
سامانه گزارشگران فساد سازمان
صادرات و واردات- شرکتهای بازرسی
>
آگهی ها قبل از سال 1401
آخرین استانداردهای ملی آگهی شده در روزنامه های کثیر الانتشار
غـــــــذایی
1400
عرق بیدمشک-ویژگی ها و روش های آزمون
افزودنی های خوراکی مجاز-لسیتین-ویژگی ها و روش های آزمون
فرآورده های سرخ شده برپایه سیب زمینی،غلات و حبوبات-ویژگی ها و روش های آزمون
قهوه و فرآورده های آن-پودر مخلوط قهوه فوری-ویژگی ها و روش های آزمون
خرمای مضافتی-ویژگی ها و روش های آزمون
رنگهای مجاز خوراکی-ویژگی ها و روشهای آزمون
پوره موز-ویژگی ها و روش های آزمون
آرد جو-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی قزل آلا در روغن-ویژگی ها و روش های آزمون
افزودنی های خوراکی مجاز-سدیم دی استات
-ویژگی ها و روش های آزمون
سوسیس و کالباس-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی کیلکا-ویژگی ها و روش های آزمون
افزودنی های خوراکی مجاز سدیم کربوکسی متیل سلولز-ویژگی ها و روش های آزمون
پوره انبه-ویژگی ها
کنسرو ماهی تون با قارچ-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو قلیه ماهی تون-ویژگی ها و روش های آزمون
غلات صبحانه-ویژگی ها و روش های آزمون
چیپس و خلال سیب زمینی سرخ شده-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی صبور-ویژگی ها و روش های آزمون
کره کاکائو-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی سالمون در روغن-ویژگی ها و روش های آزمون
مغز بادام هندی-ویژگی ها و روش های آزمون
آرد کامل ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون
بلغور ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون
پوره هویج-ویژگی ها
کنسرو زبان(گاو-گوسفند-بز در آب پاچه-ویژگی ها و روش های آزمون)
خوراک دام-کنجاله گلوتن ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون
برنج-ویژگی ها و روش های آزمون
مایع ظرفشویی-ویژگی ها و روش های آزمون
آب معدنی طبیعی-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی تون در روغن-ویزگی ها و روش های آزمون
نمک خوراکی ید دار-ویژگی ها و روش های آزمون
گوشت و فرآورده های گوشتی-کنسرو کالباس-ویژگی ها و روش های آزمون
پنیر امتنال-ویژگی ها و روش های آزمون
آش دوغ کنسرو شده-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو آش-ویژگی ها و روشهای آزمون
کنسرو سالاد میگو-ویژگی ها و روش های آزمون
کمپوت گلابی-ویژگی ها و روش های آزمون
نکتار آناناس-ویژگی ها
میکروبیولوژی شیر و فرآورده های ها و روش های آزمون آن-ویژگی
شیر تبخیر شده-ویژگی ها و روش های آزمون
روغن کره-ویژگی ها و روش های آزمون
خوراک انسان و دام-بیشینه رواداری مایکوتوکسین ها
چای کیسه ای-ویژگی ها و روش های آزمون
پوره زرشک-ویژگی ها و روش های آزمون
پنیر کاممبرت-ویژگی ها و روش های آزمون
پرک جو-ویژگی ها و روش های آزمون
آب گریپ فروت-ویژگی ها و روش های آزمون
آب تمشک تغلیظ شده-ویژگی ها و روش های آزمون
آب آشامیدنی بسته بندی شده
آب شاه توت تغلیظ شده-ویژگیها و روش های آزمون
آب لیمو ترش-ویژگی ها و روش های آزمون
خامه پاستوریزه و فرادما (UHT)-ویژگی ها و روش های آزمون
غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده غذاهای کنسرو شده کودکان ویژگیها
کازئین و کازئینات خوراکی-ویژگی ها و روش های ازمون
کنسرو پوره نخود (حمص) با ارده-ویژگی ها و روشهای آزمون
کنسرو سبزی سرخ شده برای خورش قورمه سبزی
نکتار پشن فروت-ویژگی ها
1399
ویفر-ویژگی ها و روش های آزمون
مغز فندق-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو قلیه میگو-ویژگی ها و روش های آزمون
قند-ویژگی ها و روش های آزمون
تاپینگ پیتزا-ویژگی ها و روش های آزمون
شکر-ویژگی ها و روش های آزمون
پودر سیر-ویژگی ها و روش های آزمون
آویشن خشک شده-ویژگی ها
چای معطر-ویژگی ها و روش های آزمون
نوشابه های ورزشی و انرژی زا-ویژگی ها و روش های آزمون
خوراک دام-کنجاله کنجد-ویژگیها و روشهای آزمون
نوشیدنی آلوئه ورا-ویژگی ها و روش های آزمون
فرآورده های یخی خوراکی-ویژگی ها
تافی و آب نبات-ویژگی ها و روشهای آزمون
آبغوره-ویژگی ها و روشهای آزمون
روغن مایع مخلوط-ویژگی ها و روش های آزمون
ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون
کلوچه-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو میگو در آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون
روغن آفتاب گردان پالایش شده-ویژگی ها و روش های آزمون
افزودنی های خوراکی مجاز-فسفریک اسید-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی ماکرل(نوع قباد)در روغن،سس و آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون
آرد گندم-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی ساردین- ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو گوجه فرنگی - ویژگی ها و روش های آزمون
میوه فرآوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون
آبلیمو ترش- ویژگی ها و روش های آزمون
شیر خشک-وِیژگی ها
مربا، مارمالاد و ژله مربا-ویژگی ها و روشهای آزمون
1398
کمپوت انبه - ویژگی ها و روش های آزمون
سویا پنیر ( غیر لبنی) - ویژگی ها و روشهای آزمون
سس سویا - ویژگی ها و روش های آزمون
روغن ها و چربی های خوراکی - مینارین- ویژگی ها و روش های آزمون
کباب لقمه خام منجمد - ویژگی ها
نمک خوراکی بدون ید - ویژگی ها و روش های آزمون
میکروبیولوژی فرآورده های قنادی و شیرینی - ویژگی ها وروش های آزمون
شیروفرآورده های آن - پنیرپیتزای پروسس - ویژگی ها و روش های آزمون
بیسکویت - ویژگی ها و روش های آزمون
آدامس - ویژگی ها
پنیر رسیده در آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون
فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته-ویژگی ها و روش های آزمون
نکتار انبه-ویژگیها
نوشیدنی های میوه ای (بدون گاز) ویژگیها
کنسرو ذرت شیرین- ویژگی ها و روش های آزمون
قند پختی-ویژگی ها و روش های آزمون
شیرو فرآورده های آن-ماست طعم دار-ویژگی ها و روش های آزمون
دانه های حجیم شده غلات-ویژگی ها و روش های آزمون
خوراک دام و طیور و آبزیان- دانه ذرت- ویژگی ها و روش های آزمون
پودر نوشیدنی فوری-ویژگی ها و روش های آزمون
خامه طعم دار پاستوریزه و فراداما-ویژگی ها
روغن خوراکی مصرفی خانوار-ویژگی ها و روش های آزمون
شیر طعم دار-ویژگی ها و روش های آزمون
ماست پروبیوتیک-ویژگی ها و روش های آزمون
1397
کنسرو خوراک جوجه کباب-ویژگی ها و روشهای آزمون
تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 127 تحت عنوان برنج سفید شده
مهلت قانوني براي اجراي نظارت براستاندارد برنج سفيد شده
برنج سفید شده
کنسرو بادمجان و گوجه فرنگی در روغن-ویژگی ها و روشهای آزمون
خوراک دام و طیور و آبزیان سنگ آهگ-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو سیب زمینی-ویژگی ها و روش های آزمون
کیک- ویژگی ها و روش های آزمون
آب هویج تغلیظ شده-ویژگی ها
کباب لقمه خام منجمد-ویژگی ها
آب آناناس تغلیظ شده-ویژگی ها و روش های آزمون
کره گیاهی (مارگارین)-ویژگی ها و روش های آزمون
ساختمانی
1400
سیمان پرتلند-ویژگی ها
بلوک های بتنی(سیمانی)غیرباربر-ویژگی ها
بلوک های بتنی(سیمانی)باربر-قسمت 1 ویژگی ها
شیشه در ساختمان-شیشه ایمنی سیلیکاتی سودا لایم مقاوم حرارتی-ویژگی ها و روش های آزمون
سنگدانه های بتن-ویژگی ها
1399
سیمان-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
1398
فرآورده های عایق کاری حرارتی برای ساختمان_فرآورده های کارخانه ای پلی استایرن منبسط
فراورده های عایق حرارتی برای ساختمان_فرآورده های کارخانه ای پشم معدنی_ویژگیها
سیمان سفید-ویژگی ها و معیارهای انطباق
بلوک بتنی سبک سلولی غیراتوکلاوی-ویژگی ها و روش های آزمون
بتن آماده _ویژگی ها
آجر-معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید
آجر رسی-وِیژگی ها و روش های آزمون
1397
سیمان سفید- ویژگی ها و معیارهای انطباق
مکــــــــانیک
1400
جواهر و فلزات گرانبها-عیار های رسمی آلیاژهای فلزات گرانبها
اتصالات فولادی جوشی لب به لب برای لوله کشی گاز طبیعی در ساختمان ها-ویژگی ها
بخاری گازسوز دودکش دار-مشخصات فنی و روش تعیین معیار مصرف انرژی
شیرهای صنعتی-شیرهای کشویی چدنی
دیگ بخار از نوع پوسته ای-مشخصات فنی و روش ازمون تعیین معیار مصرف انرژی
شیرآلات بهداشتی-تعیین معیار مصرف آب و دستورالعمل برچسب آب
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 11-2-الزامات وبژه-پاستاپزها
ورق فولاد کربنی باکیفیت سزه ای با پوشش روی و آلیاژ روی-آهن به روش غوطه وری گرم پیوسته
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 10-2-الزامات وبژه-گریل های ذغالی (1)
تایید نوع تراکتورو ماشین های کشاورزی از گروه خودرو به گروه ماشین آلات
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 4-2-الزامات وبژه-سرخ کن ها
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 1-مقررات عمومی ایمنی
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 6-2-الزامات وبژه-دستگاه تهیه آب جوش برای نوشیدنی ها
تجهیزات زمین بازی و سطوح آن-قسمت 2 الزامات ایمنی عمومی ویژه تکمیلی
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 10-2-الزامات وبژه-گریل های ذغالی
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 3-2-الزامات وبژه-دیگ های پخت
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 7-2-الزامات وبژه-بریان کن های تابشی و بریان کن های تابشی دوار
تجهیزات زمین بازی و سطوح آن-قسمت 3 الزامات ایمنی ویژه تکمیلی و روش های آزمون سرسره ها
تجهیزات زمین بازی و سطوح آن-قسمت 4 الزامات ایمنی ویژه تکمیلی و روش های آزمون مسیرهای کابلی
تایید نوع ماشین های راه سازی از گروه خودرو به گروه ماشین آلات
تجهیزات زمین بازی و سطوح آن-قسمت 6 الزامات ایمنی ویژه تکمیلی و روش های آزمون تجهیزات نوسانی
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 2-2-الزامات وبژه-فرها
تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری-قسمت 9-2-الزامات وبژه-گریل های صفحه ای
تجهیزات زمین بازی و سطوح آن-قسمت 1 الزامات ایمنی عمومی
صندلی های اداری-ایمنی،استحکام،دوام و پایداری -الزامات و روش های آزمون
آبگرمکن های فوری گازسوز جهت تولید آب داغ برای مصارف غیرصنعتی
ورق فولادی گرم نوردیده با کیفیت سازه ای دارای مقاومت به خوردگی اتمسفری بهبود یافته
ورق فولادی سرد کاسته با استحکام تسلیم بالاتر و شکل پذیری بهبود یافته-ویژگی ها
خواص مکانیکی اتصالات از جنس فولاد کربنی و فولاد آلیاژی-قسمت 1
خواص مکانیکی اتصالات از جنس فولاد کربنی و فولاد آلیاژی-قسمت 2
آبگرمکن های گازسوز مخزن دار جهت تولید آب داغ برای مصارف غیرصنعتی
پالایشگاه های گاز طبیعی معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید
جایگاه های سوخت گیری وسایل نقلیه موتوری
ورق فولادی پوشش فلزی داده شده با فرآیند غوطه وری گرم پیوسته برای لوله فولادی موجدار
1399
دوچرخه-های تمرینی با چرخ ثابت شده یا بدون چرخ آزاد-الزامات ایمنی
رادیاتورهای فولادی و آلومینیومی-تعیین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
الزامات ویژه وسایل برودتی(یخچال،فریزر و یخچال و فریزر)بستنی ساز و یخ ساز
الزامات ویژه ماشین های لباسشویی
الزامات ویژه اجاق های خوراک پزی ثابت،اجاق های صفحه ای ثابت،فرهای ثابت
آسانسور-قسمت دوم مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهای هیدرولیکی
پلکان برقی و پیاده روهای متحرک-ایمنی-قسمت 1-ساخت و نصب
1398
شیرهای دستی از آلیاژ مس برای رادیاتورها - ویژگی ها و روش های آزمون
سماور گازی_الزامات طراحی و روش های آزمون
شیرآلات بهداشت- شیرهای تکی و مخلوط برای سیستم تامین آب-ویژگی ها و روش های آزمون
شیرآلات بهداشتی-سردوش نوع 1 و2-ویژگی های فنی عمومی و روش های آزمون
شیرهای ساختمانی-شیرهای توپی دستی از آلیاژ مس و مواد زنگ نزن برای آب آشامیدنی در ساختمان
تیرآهن گرم نوردیده نیمه سبک بال نیم پهن موازی
شیلنگ دوش حمام
لوله های چدن نشکن-اتصالات-تجهیزات جانبی و مفاصل انها برای مصارف آبی
مس اولیه-تعیین معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
مشخصات محصولات ورق قلع اندود_الزامات عمومی
1397
آسانسور- ضربه گیر- ویژگی ها و روش های آزمون
آسانسور-قفل درب-ویژگی ها و روش های آزمون
آسانسور-ترمز ایمنی-ویژگی ها و روش های آزمون
مخازن آبشویه-تعیین معیار مصرف آب و دستورالعمل برچسب آب
آسانسور-گاورنر-ویژگی ها و روش های آزمون
سردخانه های مواد خوراکی-آیین کار
سردوش-تعیین معیار مصرف آب و دستورالعمل برچسب آب
جایگاه سوخت گیری گاز طبیعی فشرده-قسمت 1 الزامات عمومی
شیرآلات بهداشتی-تعیین معیار مصرف آب و دستور المعل های برچسب آب
نســـــــاجی
و چرم
1399
توپ های ورزشی-توپ هندبال-ویژگی ها و روشهای آزمون
توپ های ورزشی-توپ والیبال-ویژگی ها و روش های آزمون
توپ های ورزشی-توپ بسکتبال-ویژگی ها و روش های آزمون
توپ فوتبال(خارج سالن،فوتسال و فوتبال ساحلی)-ویژگی ها و روش های آزمون
الزامات ویژه پتوها،گرم کننده های موضعی،تن پوش ها و وسایل گرم کننده قابل انعطاف
الیاف نساجی-تاپس پشم با میانگین قطر الیاف 26 میکرون و بیشتر
الیاف نساجی-تاپس پشم با میانگین قطر الیاف کمتر از 26 میکرون
1397
نساجی-مواد رنگرزی و پیگمنت های مورد مصرف در صنعت نساجی-ویژگی ها
سلــــــــولزی
1400
خمیر لینتر مور مصرف در فرآورده های بهداشتی جاذب یکبار مصرف-ویژگی هل و روش های آزمون
خمیر کاغذ مورد مصرف در فرآورده های بهداشتی جاذب یکبار مصرف-ویژگی ها و روش های آزمون
پوشک-پوشینه کامل بزرگسالان-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روش های آزمون
1399
بسته بندی-تیوب آلومینیوم نرم-ویژگی ها و روش های آزمون
پوشش های دیواری به صورت رول-پوشش های دیواری کاغذی و منسوج نبافته وینیلی تکمیل شده-ویژگی ها و روش های آزمون
ورق مقوای و جعبه مقوایی مواد خوراکی
پوشش دیواری به شکل رول-پوشش دیواری با دوام-قسمت 1 ویژگی ها
کاغذ روزنامه-ویژگی ها و روش های آزمون
1398
چوب - اوراق فشرده چوبی - تخته خرده چوب - ویژگی ها
نوار بهداشتی-ویژگی فیزیکی وشیمیایی و روش های آزمون
پوشک کامل بچه-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روش های آزمون
بسته بندی_تیوب چند لایه_ویژگی ها و روش های آزمون
بسته بندی-پوشش های آلی مورد مصرف در بسته بندی فلزی مواد غذایی و آشامیدنی-ویژگی ها
کاغذ لاینر-ویژگی ها و روش های آزمون
چوب- اوراق فشرده- تخته خرده چوب و تخته فیبرباروکش ملامینه برای مصارف داخل ساختمان
چوب-اوراق فشرده-تخته فیبربافرآیندخشک-قسمت 5 ویژگی ها
1397
پوشک-پد نشتی مثانه-ویژگی های فیزیکی . شیمیایی و روشهای آزمون
دستمال کاغذی- ویژگی ها و روش های آزمون
پوشک- پوشک بچه-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روشهای آزمون
کاغذ روزنامه-ویژگی و روشهای آزمون
بسته بندی-ورق مقوایی و جعبه مقوایی مواد خوراکی-ویژگی های فیزیکی و روش های آزمون
خــــــودرو
1400
مجموع استاندارد های تایید نوع خودرو
موتورسیکلت ها-تعیین مصرف سوخت-معیارانتشار دی اکسید کربن و دستورالعمل برچسب انرژی
اجزا،سیستم گاز سوز کردن موتوربا سوخت گاز مایع
از پارت 1 تا 25
خودروهای سبک(بنزینی،دیزلی،هیبریدی و دوگانه سوز)مصرف سوخت
تایید نوع تراکتور و ماشین های کشاورزی
تایید نوع انواع ماشین های راهسازی،معدنی و ساختمانی
خودرو-تایید نوع وسایل نقلیه موتوری و تریلرها و سیستم ها،قطعات و واحدهای فنی مجزای آنها-مقررات و روش اجرا
1399
تایید نوع تراکتورو ماشین های کشاورزی از گروه خودرو به گروه ماشین آلات
خودرو-وسایل کنترل آلایندگی جایگزین
1397
موتور سیکلت های دو سه و یا چهارچرخ - الزامات ویژه قوای محرکه الکتریکی
تجهیزات تصفیه هوای ورودی به موتورهای احتراق داخلی و کمپرسورها (فیلتر) آزمون عملکرد
خودروهای جاده ای-شمع های جرقه زن و محفظه آن ها در سرسیلندر-مشخصات و ابعاد اصل
خودروهای جاده ای-واحد تقویت کننده خلائی بوستر ترمز-ویژگی ها و روشهای آزمون
خودرو-وسایل دید غیرمستقیم-ویژگی ها و روش های آزمون
خودرو با سوخت گاز طبیعی فشرده CNG
دوچرخه ها- الزامات ایمنی برای دوچرخه ها
الکـــــــتریکی
1400
الزامات ایمنی تجهیزات الکتریکی برای استفاده در اندازه گیری،کنترل و آزمایشگاه-قسمت 1 الزامات عمومی
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-قسمت 2-60 الزامات ویژه جکوزی ها و اسپاها
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-قسمت 2-105 الزامات ویزه کابین های دوش چندکاره (1)
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-قسمت 2-105 الزامات ویزه کابین های دوش چندکاره
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-قسمت 2-41 الزامات ویژه پمپ ها
لامپ های led برای مصارف روشنایی عمومی بدون موجک-مشخصات ایمنی
سلول ها و باتری های ثانویه با الکترولیت های قلیایی یا غیر اسیدی دیگر
لامپ های ال ای دی بالاست سرخود برای مصارف روشنایی عمومی-الزامات ایمنی
کابل های با عایق لاستیکی با ولتاژ اسمی تا و خود 450750 قسمت 4 -بندها کابل های قابل انعطاف
کابل های با عایق لاستیکی با ولتاژ اسمی تا و خود 450 تا 750 ولت قسمت 6-کابل های جوش کاری با قوس الکتریکی
کابل های با عایق لاستیکی با ولتاژ اسمی تا و خود 450 750 -قسمت 3-کابل های مقاوم در برابر حرارت با عایق سیلیکون
ماشین های الکتریکی گردان
مس اولیه معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید
1399
باتری های سرب اسیدی ساکن-قسمت 22 انواع دارای دریچه خود تنظیم-الزامات
الزامات ویژه فن ها
الزامات ویژه ابزار گرمازای قابل حمل
الزامات ویژه ماشین های ظرفشویی برقی
الزامات ویژه کباب پزهای (باربیکیوهای) فضای باز
الزامات ویژه ریش تراش ها،ماشین های اصلاح مو
الزامات ویژه آبگرمکن های برقی مخزن دار
الزامات ویژه وسایل مراقبت از پوست یا مو
الزامات ویژه لوازم توزیع و ماشین های سکه ای تجاری
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-الزامات ویژه گرم کننده های برقی مایعات
سامانه های لوله گذاری چندلایه برای تاسیسات آب و سرد و گرم داخل ساختمان-قسمت دوم
گرمکن های صنعتی با سوخت مایع
آمونیاک-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
الزامات ویژه محرک های مخصوص درهای پارکینگ بالارونده ساختمان مسکونی
الزامات ویژه محرک های مخصوص دروازه ها،درها و پنجره ها
الزامات ویژه اتوهای برقی
وسایل پخت و پز گازسوز خانگی-تعیین معیار مصرف انرژی
تعیین معیار تلفات ترانسفورماتورهای شبکه توزیع روغنی سه فاز
وسائل برقی خانگی و مشابه دهان شویه های برقی-ایمنی
ماشین های الکتریکی گردان-معیار و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 4-1 ایمنی- وسایل دارای یک یاچند مشعل همراه با سیستم کنترل خودکار مشعل
وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 3-1 ایمنی-وسایل دارای صفحه مشعل شیشه سرامیک
وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 2-1 ایمنی-وسایل دارای فر و یا بریان کن با جابه جایی اجباری هوای گرم
وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 1-1 ایمنی-کلیات
1398
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۵۱
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۲۵
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۱۸
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۱۳
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۸
سرپیچ با رزوه ادیسون
الزامات ویژه سرخ کن ها به روش غوطه وری در روغن،تابه های سرخ کن و وسایل مشابه
الزامات ویژه برای وسایل تمیز کننده سطوح با استفاده از مایع یا بخار برای استفاده خانگی
الزامات ویژه آبگرمکن های برقی مخزن دار
وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی استاندارد 1-1562 الزامات عمومی
لامپ های فلورسنت تک کلاهک-ویژگی های عملکردی
1397
لامپ های فلورسنت دوکلاهک-ویژگی ها ایمنی
ماشین های الکتریکی گردان-معیارها و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی موتورهای جریان مستقیم بدون جاروبک
ماشین های الکتریکی گردان-معیارها و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
باتری های سرب اسیدی برای مصارف عمومی (انواع مجهز به شیرهای خود تنظیم)
باتری های کششی سرب-اسیدی قسمت 1
وسایل برقی خانگی ومشابه-ایمنی قسمت 2-3-الزامات ویژه اتو های برقی
باتری های اولیه قسمت 2-مشخصات الکتریکی و فیزیکی
الزامات ویژه گرم کننده های محیط کار
الزامات ویژه هودهای برقی تجاری
الزامات ویژه محرک های کرکره ها، سایبان ها،پرده ها و تجهیزات مشابه
الزامات ویژه ماشین های برقی-آشپزخانه تجاری
الزامات ویژه ماشین های آشپزخانه
الزامات ویژه برای ایمنی پایه و عملکرد ضروری تخت های اتاق عمل
باتری های اولیه قسمت 2-مشخصات الکتریکی و فیزیکی
آرایشـی و بهداشتـی
1400
پودر بچه-ویژگی ها و روش های آزمون
مهنــــــــدسی پزشکی
1400
سوزن های زیرجلدی سترون یکبار مصرف-الزامات و روش های آزمون
لوله های سوزن فولاد زنگ برای ساخت وسایل پزشکی-الزامات و روش های آزمون
گاز اکسیژن برای مصارف پزشکی طبی -ویژگی ها و روش های آزمون
سترون کننده های کوچک بخار
دستگاه ساکشن پزشکی-قسمت 1 دستگاه ساکشن با منبع تغذیه الکتریکی
1397
نخ های جراحی سترون شده با سوزن و بدون سوزن-ویژگی ها و روش های آزمون
سرنگ های زیر جلدی سترون شده یک بار مصرف
شیـــــــمیایی
1400
کیسه های آب گرم-ویژگی ها و روش های آزمون
کفپوش های انعطاف پذیر- کفپوش پلی وینیل کلراید همگن- ویژگی ها
دستکش های لاستیکی خانگی- الزامات کلی و روش های آزمون
درزگیرهای لاستیکی- الزامات مواد سازنده درزگیرهای محل اتصال لوله مورد استفاده در کاربردهای آب و فاضلاب- قسمت 1- لاستیک ولکانیده
تایر- تایرهای بادی خودروهای کشاورزی و تریلرهای آنها- روش ها و ویژگی های آزمون
پودر برگ حنا- ویژگی ها و روش آزمون
پارازایلن با خلوص بالا-ویژگی ها
مایع پاک کننده فرش و موکت با کف زیاد-ویژگی ها
پلاستیک ها-سیستم های لوله گذاری برای کاربردهای آب رسانی و فاضلاب و زهکشی تحت فشار (2)
پلاستیک ها-سیستم های لوله گذاری برای کاربردهای آب رسانی و فاضلاب و زهکشی تحت فشار (3)
تایر و تیوب-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
مایعات خنک کننده موتور بر پایه گلیکول برای خودروها و موتورهای با فعالیت سبک-ویژگی ها
تایر رادیال وانتی،اتوبوسی،بارکش و یدک کش-ویژگی ها و روش های آزمون
1399
روان کننده ها-روغن های موتور دیزلی-ویژگی ها
سامانه های لوله گذاری برای تخلیه فاضلاب و پساب ساختمان-قسمت1-ویژگیهای لوله ها،اتصالات
سامانه های لوله گذاری برای تاسیسات آب گرم و سرد-پلی پروپیلن-قسمت 3-اتصالات
سامانه های لوله گذاری برای تاسیسات آب گرم و سرد-پلی پروپیلن-قسمت 2-لوله ها
سامانه های لوله گذاری چندلایه برای تاسیسات آب و سرد و گرم داخل ساختمان-قسمت دوم
پلاستیک ها-سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک برای کاربردهای فاضلاب و زهکشی ثقلی-پی وی سی صلب
گریس های روان کننده-گریس پایه کلسیم-ویژگی ها
گریس گرافیت با پایه کلسیم
گریس پایه لیتیم-ویژگی ها
گریس پایه سدیم-ویزگی ها
نوشت افزار-خودکارهای نوک ساچمه ای و مغزی ها-قسمت 1 کاربرد عمومی
نوشت افزار-روان نویس های نوک ساچمه ای و مغزی-قسمت 1 کاربرد عمومی
1398
پلاستیک ها - آمیزه های پودر قالب گیری ملامین - فرمالدئید
خودکارهای ساچمه ای جوهرژله ای و مغزی ها - قسمت ۱ کاربرد عمومی
نوار درزبندی پلی(تترافلوئورواتیلن) سینترنشده برای مصارف عمومی - ویژگی ها و روش های آزمون
آفت کش ها-حشره کش ها-فنیتروتیون-ویژگی ه
ا
شیشه-مجموعه شیشه های دو یا چند جداره-ویژگی ها
ظروف چینی غذا خوری-ویژگی ها
ظروف غذا خوری شیشه ایی معمولی_ویژگی ها
کود پتاسیم کلراید-ویژگی ها و روش های آزمون
کود پتاسیم سولفات-ویژگی ها و روش های آزمون
کود دی آمونیم فسفات گرانوله-ویژگی ها و روش های آزمون
کود سوپر فسفات تریپل گرانوله-ویژگی ها و روش های آزمون
کود سوپر فسفات ساده کرانوله-ویژگی ها و روش های آزمون
کودها و بهسازهای خاک-اوره-ویژگی ها و روش های آزمون
کودها-آمونیوم سولفات-ویژگی ها و روش های آزمون
گاز و گاز مایع_معیار مصرف انرژی در فرآیند های تولید
محلول سدیم هیپو کلریت_ویژگی ها
نمک زدایی نفت خام-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
شامپو-ویژگی ها و روش های آزمون
پلاستیک ها- سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 1
پلاستیک ها- سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 2
پلاستیک ها-سامانه لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 3
ظروف غذاخوری ملامین- ویژگی ها و روش های آزمون
1397
مایعات ترمز غیرنفتی-ویژگی ها و روش های آزمون
روان کننده ها-روغن های موتور بنزینی-ویژگیها
روان کننده ها-روغن های موتور دیزلی-ویژگیها
شامپو موی سر-ویژگی ها و روش آزمون
قیر مورد مصرف در راه سازی
رنگ رویه نیمه براق تزئینی برپایه رزین آلکید-ویژگی ها و روش های آزمون
چسب چوب مایع برپایه رزین اوره فرمالدئید-ویژگیها و روش های آزمون
پودر لباسشویی فشرده قالبی-ویژگی ها
پودرهای شوینده- پودر لباسشویی دستی-ویژگی ها و روش های آزمون
اسباب بازی
1399
ایمنی اسباب بازی-قسمت 2-اشتعال پذیری
ایمنی اسباب بازی-قسمت 1-الزامات ایمنی مربوط به خواص فیزیکی و مکانیکی
ایمنی اسباب بازی-قسمت 7-رنگ انگشتی - الزامات و روش های آزمون
خدمات
1399
حمل و نقل،ذخیره سازی و توزیع گاز مایع-مقررات و الزامات
سال 1396
با
ندهای کشی تخت-گاز وازلینه-باند گچی-دستگاه توزین غیرخودکار-باسکول های وسایل نقلیه جاده ای
روغن پالم استئارین-اولئین-سوپر اولئین-پالایش نهایی-هسته پالم-کاغذ بهداشتی-اجاق های خوراک پزی ثابت
روغن های خوراکی-روغن ها و چربی های گیاهی-شیر و فرآورده های آن-آب کیوی تغلیظ شده--کنسرو ماهی ساردین-کنسرو ماهی قزل آلا-لامپ های فلورسنت بالاست-لامپ های تک کلاهک فلورسنت
زیتون -زعفران-چای معطر-عایق رطوبتی-مایعات خنک کننده موتور-پریزها و دوشاخه ها
شماره 2 خودرو و تایید نوع
شیر و فرآورده های آن-گوشت و فرآورده های-روش آزمون خلال بادام-پودر پنیر-پودر آب پنیر-کره بادام زمینی-خلال مغز پسته-سبوس گندم-شیرینی آردی-شکلات-عرقیات گیاهی-کنسرو شوربرگ مو
قند حبه ای-قند پرسی-کنسرو لوبیا سبز-کنسرو مارچوبه-ویفر-همبرگز خام-پنیر کولومیرز-تجهیزات الکتریکی-دندان پزشکی-تیرآهن گرم نورد دیده-وسایل برقی خانگی ومشابه
کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای-کنسرو سبزی مخلوط-سس گوجه فرنگی-کنسرو اسفناج-کنسرو خیارشور-کنسرو لوبیا چیتی-کنسرو ماهی کیلکا
کنسرو ماهی تن-خورشت قیمه-لوبیا چیتی با قارچ-خورشت قورمه سبزی-روغن و چربی های خوراکی
کنسرو ماهی-میگو-دلمه لوبیا چیتی-بادمجان-ماهی باقلا پخته-میکربیولوژی مایونز و سس سالاد-سانتریفیوژهای آزمایشگاهی-پوره گواوا-
لامپهای رشته ای تنگستن-دندانپزشکی-سترون سازی-وسایل برقی خانگی-لامپ های خودرو
وسایل برقی خانگی-ماشین های لباسشویی -پوره های هلو- زردآلو-گلابی-آلوقرمز-اصلاحیه موتور سیکلت-ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک
وسایل نقلیه دو یا سه چرخ
خودرو- تایید نوع وسایل نقلیه موتوری و تریلرهاو سیستم هاو قطعات فنی مجزای آنها
- مرتبط با تجهیزات پزشکی
- مرتبط با مکانیک
مرتبط با سلولزی و نساجی
- مرتبط با ساختمانی
- مرتبط با برق و الکترونیک
خانه
|
بازگشت
|
حريم خصوصي كاربران
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
Guest (insoguest)