social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

يكشنبه1401/5/9

14:26:0

2167

فرآورده های تحت پوشش استاندارد اجباری،

استانداردهای ملی ایران به شماره 93، 803،5881، 6944، 213، 2870، 22218، 4659، 2524 و 9337

در اجرای مفاد تبصره یک مادّه 14 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد فهرست آخرین فرآورده های تحت پوشش استاندارد اجباری، برای تولیدات داخلی و صادرات و واردات، که در کمیته های ملی مربوطه مورد تصویب قرارگرفته، به شرح ذیل جهت اطلاع عموم آگهی می گردد.



الزامات قانونی:
ردیف عنوان استاندارد توضیحات تاریخ اجرا
1 شیر پاستوریزه -ویژگی ها و روشهای آزمون 93 اصلاحیه شماره یک 1400 سه ماه پس از انتشار آگهی
2 خرمای کبکاب-ویژگیها و روشهای آزمون 803 تجدید نظر چهارم سه ماه پس از انتشار آگهی
3 پنیر خامه ای و لبنه- ویژگی ها و روش های آزمون 5881 تجدید نظر دوم سه ماه پس از انتشار آگهی
4 شیر تغلیظ شده شیرین - ویژگیها و روش های آزمون 6944 اصلاحیه شماره دو 1400 بلافاصله پس از انتشار آگهی
5 پاستا ویژگی ها و روش های  آزمون 213 تجدید نظر پنجم سه ماه پس از انتشار آگهی
6 کنسرو ماهی تن در روغن ویژگی ها و روش های آزمون 2870 اصلاحیه شماره یک 99 سه ماه پس از انتشار آگهی
7 پوره گوُآوا- ويژگيها و روشهاي آزمون 22218 اجرای اولیه سه ماه پس از انتشار آگهی
8 پنیر پروسس و پنیر پروسس پخش پذیر- ویژگی ها و روش های آزمون 4659 تجدید نظر سوم سه ماه پس از انتشار آگهی
9 جو و جودوسر پوست کنده ویژگی ها و روش های آزمون 2524 تجدید نظر سوم سه ماه پس از انتشار آگهی
10 کنسرو قلیه نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی)- ویژگیها و روشهای آزمون 9337 تجدید نظر اول سه ماه پس از انتشار آگهی


























 
در کلیه موارد مذکور تاریخ انتشار آگهی نوبت دوم در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ملاک عمل خواهد بود.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر به تارنمای رسمی سازمان ملی استاندارد به نشانی : www.isiri.gov.ir و یا در تهران به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
 
دفترروابط عمومی و ارتباطات بین الملل
برای مشاهده فهرست فرآورده های اجباری استاندارد کلیک کنید.

 

 
نسخه قابل چاپ