در اجرای مفاد تبصره یک مادّه 14 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد فهرست آخرین فرآورده های تحت پوشش استاندارد اجباری، برای تولیدات داخلی و صادرات و واردات، که در کمیته های ملی مربوطه مورد تصویب قرارگرفته، به شرح ذیل جهت اطلاع عموم آگهی می گردد.
الزامات قانونی:
ردیف |
عنوان |
استاندارد |
توضیحات |
تاریخ اجرا |
1 |
شیر پاستوریزه -ویژگی ها و روشهای آزمون |
93 |
اصلاحیه شماره یک 1400 |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
2 |
خرمای کبکاب-ویژگیها و روشهای آزمون |
803 |
تجدید نظر چهارم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
3 |
پنیر خامه ای و لبنه- ویژگی ها و روش های آزمون |
5881 |
تجدید نظر دوم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
4 |
شیر تغلیظ شده شیرین - ویژگیها و روش های آزمون |
6944 |
اصلاحیه شماره دو 1400 |
بلافاصله پس از انتشار آگهی |
5 |
پاستا – ویژگی ها و روش های آزمون |
213 |
تجدید نظر پنجم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
6 |
کنسرو ماهی تن در روغن – ویژگی ها و روش های آزمون |
2870 |
اصلاحیه شماره یک 99 |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
7 |
پوره گوُآوا- ويژگيها و روشهاي آزمون |
22218 |
اجرای اولیه |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
8 |
پنیر پروسس و پنیر پروسس پخش پذیر- ویژگی ها و روش های آزمون |
4659 |
تجدید نظر سوم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
9 |
جو و جودوسر پوست کنده – ویژگی ها و روش های آزمون |
2524 |
تجدید نظر سوم |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
10 |
کنسرو قلیه نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی)- ویژگیها و روشهای آزمون |
9337 |
تجدید نظر اول |
سه ماه پس از انتشار آگهی |
در کلیه موارد مذکور تاریخ انتشار آگهی نوبت دوم در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ملاک عمل خواهد بود.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر به تارنمای رسمی سازمان ملی استاندارد به نشانی : www.isiri.gov.ir و یا در تهران به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
دفترروابط عمومی و ارتباطات بین الملل
برای مشاهده فهرست فرآورده های اجباری استاندارد کلیک کنید.