social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

آخرین اخبار

يكشنبه1403/6/25

17:05:4

1840

تاکید رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بر ارتقای کیفیت محصولات پایه در زنجیره غذایی کشور


دکتر مهدی اسلام‌پناه در جمع اعضای انجمن تولیدکنندگان قند از شکر گفت: غذای سالم یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین راه دستیابی به سلامت جسم، رشد کامل کودکان و تعالی جمعیت مفید،موثر است. 
اعضای انجمن تولیدکنندگان قند از شکر عصر امروز (یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) در دیدار با رییس سازمان ملی استاندارد ایران، خواستار مساعدت و تعامل بیش از پیش برای ارتقای کیفیت قند شدند. 
رییس سازمان ملی استاندارد ایران، در این دیدار، سلامت، ایمنی و کیفیت زندگی مردم را از مهمترین اهداف دوره تحولی برشمرد و گفت: آرد وفرآورده های آن، شکر و روغن پایه های تغذیه ای وگروه های غذایی و مواد مغذی را تشکیل می دهد که نقص در هرکدام بر سلامت و زیست سالم اکوسیستم جامعه تاثیر مستقیم دارد. 
دکتر اسلام‌پناه، اقبال اعضای انجمن تولیدکنندگان قند برای ارتقای سطح کیفیت قند را قابل تقدیر دانست و اظهارداشت: همه ما در قبال سلامت مردم و جامعه مسئول هستیم. 
دبیر شورای‌عالی استاندارد، این سازمان را بازوی مطمئن علمی و مشورتی صنایع دانست و افزود: بخش خصوصی توانمند نیز می تواند در کنترل کیفیت در بازار، بازنگری استانداردها، تربیت مدیران کنترل کیفیت به کمک نظام استاندارد بیاید.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به ۱۵۸ کارخانه تولید قند در کشور با پتانسیل تأمین ۱۰۰ درصد نیاز کشور، پیشنهاد دریافت نشان استاندارد برتر را به نمایندگان این انجمن داد تا رقابت سالم و روبه رشد در این صنعت ایجاد شود.
ایشان با تاکید بر تغذیه سالم، بدن سالم و زندگی خوب افزود؛ اکوسیستم زنجیره غذایی از تولید تا مصرف بایستی رضایت بخش باشد.
اعضای انجمن تولیدکنندگان قند از شکر در این دیدار نیز با اشاره به رعایت الزامات استاندارد در فرآیند تولید خواستار تعامل بیش از پیش برای ارتقای کیفیت شدند که به اذعان اعضای حاضر در نشست دریافت آموزش استاندارد و توان افزایی می تواند این صنعت را در مسیر رشد و تعالی قرار دهد. 
در این دیدار اعضای این انجمن، رعايت استاندارد را برای ارتقای کیفیت از اهداف اصلی خود عنوان کردند و در این راستا خواستار انعقاد تفاهم نامه همکاری بین صنعت و نظام استاندارد بودند که مورد موافقت رییس سازمان ملی استاندارد ایران قرار گرفت. 
در این دیدار، تغییر در بسته بندی، از قند نایلونی به قند کارتنی درشبکه توزیع باهدف سلامت مصرف کننده مورد تاکید اعضای انجمن قرار داشت.
برای مشاهده تصاویر بیشتر کلیک کنید
نسخه قابل چاپ