دسترسی سریع

اطلاعیه و فراخوان بیشتر

شیر و فرآورده های آن – پنیر اولیه – ویژگی ها و روش های آزمون

استاندارد ملی به شماره 13418

بر اساس مصوبات نود و یکمین اجلاسیه شورای عالی استاندارد مورخ 1373/9/8 پنیر و سایر فرآورده های لبنی تحت شمول مقررات استاندارد اجباری قرار گرفته؛ اینک اصلاحیه اول استاندارد ملی به شماره 13418 تحت عنوان « شیر و فرآورده های آن پنیر اولیه ویژگی ها و روش های آزمون » در یک هزار و هشتصد و بیست و هفتمین اجلاسیه کمیتة ملی استاندارد خوراک و فرآورده کشاورزی مورخ 1400/4/16 مورد تصویب قرار گرفته؛ در اجرای تبصره یک مادّه 14 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد.
 الزامات قانونی:
شروع اجرای اجباری استاندارد مذکور سه ماه پس از انتشار نوبت دوم آگهی در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی می باشد.                                               
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر به تارنمای رسمی سازمان ملی استاندارد به نشانی: www.isiri.gov.ir و یا در تهران  به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
دفترروابط عمومی و ارتباطات بین الملل
برای مشاهده فهرست فرآورده های اجباری استاندارد کلیک کنید.

 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ