اخبار استان ها

رستوران های البرز مورد ارزیابی قرار گرفتند

1402/1/3 پنجشنبه

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد البرز، بازرسان اداره کل استاندارد البرز با حضور در رستوران های استان الزامات تهیه، فرآوری پخت و نگهداری مواد غذایی، الزامات پذیرش سفارش و تحویل غذا، الزامات پذیرایی سرو میز، الزامات غذای بیرون بر، ویژگی ها و شرایط عمومی بهداشتی، سقف، دیوارها، کف، ایمنی و ...مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

قابل ذکر است طرح ویژه عیدانه از 15 اسفند ۱۴۰۱ ماه تا 15 فروردین ماه ۱۴۰۲ با هدف ارزیابی هتل ها، فرودگاه های، فروشگاه های زنجیره ای، مراکز پذیرایی، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی در حال اجرا می باشد.